Expeditiewijz

"Naar 50+ aanvragen voor deze nieuwe basisschool in Hengelo"

Strategie bepalen

Voor het werven van de nieuwe kinderen was het nodig om een goede strategie te bepalen. Aangezien online marketing nog helemaal nieuw was voor de school hebben we een uitgebreide teststrategie toegepast om te zien wat het beste aanslaat.

Advertentie materiaal

Aangezien de school nieuw is, was er nog helemaal geen advertentiemateriaal. Op basis van de wensen van Expeditie Wijz zijn er meerdere video’s en afbeeldingen gemaakt die een goed beeld geven van de school. Deze zijn vervolgens gebruikt voor de campagnes.

Google ads

Ouders van kinderen die net naar de basisschool kunnen zijn hoogstwaarschijnlijk actief opzoek naar een school. Om deze reden hebben we op basis van relevante zoekwoorden advertenties opgezet zodat we boven aan in Google komen.

Facebook ads

Het mooie beeldmateriaal is ook ingezet om de relevante doelgroep voor ExpeditieWijz te bereiken. Door uitvoerig te testen kwamen we tot een erg succesvolle campagne met ontzettend veel aanvragen voor een kennismakingsgesprek.

Meer dan 50 aanvragen in de eerste campagne

De dames van ExpeditieWijz waren erg enthousiast over de resultaten. Met een relatief klein budget zijn er meer dan 50 aanvragen geweest voor een kennismaking.

Meer dan tevreden over het resultaat!

Voor onze nieuwe bassischool in Hengelo hebben we Julian benaderd voor een online marketing campagne. Julian is begonnen met zowel Google als Facebook advertenties. De resultaten waren meteen erg goed, voor een relatief laag budget kregen we erg veel aanmeldingen. In tijden van corona liep het even stroef maar na wat bijsturen was er bij de 2e campagne ook een erg goed resultaat met de filmpjes die had gemaakt. We hebben nu een mooie groep nieuwe, enthousiaste kinderen en hebben onszelf goed op de kaart gezet. We zijn dan ook meer dan tevreden met het resultaat.

Monique Engberink

Directeur expeditiewijz

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.