muga mushin ryu

"+50% meer leden door online marketing"

Eigen website, 5% conversie

Karateclub Muga Mushin Ryu viel langere tijd onder een andere website. Nu hebben ze een eigen website met een conversiepercentage van 5%+.

Het gevoel van de club

Voor de website is er gebruik gemaakt van de kleuren uit het logo. Op deze manier wordt de identiteit van de club goed overgebracht op de site.

#1 in Google met drie locaties

Muga Mushin Ryu heeft locaties in Enschede, Hengelo en Borne. Door de website goed te optimaliseren scoort Muga Mushin Ryu op plek #1 in Google op alle 3 de locaties.

Facebook advertenties

Door een pakkende video en een goede strategie werd er ontzettend veel resultaat behaald met een relatief laag budget. De leads stroomden binnen.

"Zet de ads maar uit, we kunnen het niet bijbenen"

Nou, dat is wat je als marketeer natuurlijk graag wil horen. Er werden zulke goede resultaten behaald met de ads dat mij werd gevraagd om de advertenties uit te zetten.

RalphGemser1

Super tevreden met de resultaten!

Julian heeft voor ons een prachtige website gemaakt die helemaal in de stijl is van onze karateclub. Daarnaast heeft hij voor ons een online marketing campagne opgezet die zo goed liep dat we hem stop moesten zetten omdat er gewoon te veel aanvragen kwamen. We hebben in een korte tijd ontzettend veel nieuwe aanmeldingen gehad en zelfs nu in tijden van corona komen er regelmatig nieuwe aanvragen zonder campagnes omdat we erg hoog staan in Google. We zijn super tevreden met de resultaten en ik zal Julian zijn werkzaamheden aan iedereen aanbevelen.

Ralph Gemser

Muga Mushin Ryu

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.