omnis jewels

"Van een idee om sieraden te verkopen naar een lopende webshop"

Huisstijl ontwikkeling

Het idee voor een sieraden webshop was er. Waar begin je dan? We zijn gestart met het maken van de huisstijl. Het logo, de kleuren en de identiteit van de webshop. 

Webshop bouwen

Het logo en de kenmerkende kleuren vormen de basis voor de webhop. Samen met de mooie foto’s van de sieraden lijdt dit dan ook tot een super mooie webshop met een eigen identiteit.

Conversie optimalisatie

Om meer verkopen te krijgen was het na het bouwen van de webshop nodig om de conversie te verbeteren. Zo is er goed gekeken naar hoe de bezoekers zich gedragen op de website en is daar op ingespeeld wat vervolgens leidt tot meer verkopen.

Facebook en Google ads

Er is uitvoerig getest met beide platformen. Het bleek al snel dat de Facebook advertenties het een stuk beter deden. Hier zijn we dan ook mee door gegaan om zo nieuwe bezoekers voor zo min mogelijk geld naar de webshop te krijgen.

Van niks naar iets, dat is de moeilijkste stap

Aangezien Omnis Jewels echt helemaal van 0 is begonen was het in het begin toch even zoeken naar de weg. In goed overleg met Karlijn is er een hele mooie webshop uit voort gekomen met een mooi aantal bestellingen.

De website

Omnis Jewels is een redelijk simpele webshop met alle fuctionaliteiten die nodig zijn. De webshop heeft echt een eigen identiteit met het donkere kleuren palet in combinatie met de prachtige product foto’s.

"Van een idee naar de eerste echte online verkopen"

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.