puravida welzijn

"Met een nieuwe website op positie 1 in Google binnen 4 maanden."

Puravida Welzijn is een massagesalon gevestigd in Enschede. Na het maken van een nieuwe website wilde de eigenaresse ook graag meer klanten werven en niet alleen afhankelijk zijn van Google Ads of andere betaalde platformen. Om die reden zijn we gestart met ee SEO-traject om daarmee “gratis” bezoekers naar de website te krijgen.

Plek #1 in Google

Na een zoekwoordonderzoek werd al meteen duidelijk dat het belangrijkste zoekwoord “massage Enschede” is. Hier zit het meeste zoekvolume op. We zijn ook meteen aan de slag gegaan om de site voor dit zoekwoord te optimaliseren. Met als resultaat, een nummer 1 positie. 

Conversie van 6,21%

Met de nieuwe website straalt Puravida Welzijn professionaliteit uit en wordt een conversiepercentage van 6,21% behaalt. Door dit hoge percentage zijn er veel bezoekers die ook daadwerkelijk een massage boeken.

500% meer organische bezoekers

Door het optimaliseren van de techniek, de content en het verkijgen van krachtige en relevante linkjes naar de website, heeft Puravida Welzijn 500% meer organische bezoekers dan voor de start van het SEO-traject.

Van 8 naar 74 boekingen p/m

In een periode van 6 maanden is Puravida Welzijn van 8 naar 74 boekingen gegaan per maand.  Een erg mooie stijging die te danken is aan de goed converterende website en de top 1 positie.

Met een goede lokale vindbaarheid kan je bedrijf groeien

Waar de klanten van Esther eerder via platformen kwamen waar er comissie betaald moest worden, komen de bezoekers nu uitsluitend via organische kanalen. Dit resulteert in “gratis” klanten. Na een eenmalige investering in een SEO traject kan hier je op de lange termijn van profiteren

ezgif.com-gif-maker-5-e1657550425696

Ik ben super tevreden over de resultaten!

‘Iedereen die op zoek is naar een goede website-bouwer raad ik Julian van Merkbouwer aan. Niet alleen maakt hij visueel prachtige websites, hij heeft ook verstand van zaken met betrekking tot SEO en regelt die belangrijke zaken. Hij denkt met je mee en geeft adviezen over hoe meer klanten aan te trekken door middel van online marketing. Een topper en een aanrader!!

Esther Brunsting

Eigenaresse Puravida Welzijn