werkstyle

"Een mooie plek waar alle projecten bekeken kunnen worden"

Logo verbeteren

Werkstyle had al een uniek logo. Nu was het alleen zo dat het logo op oude site van erg slechte kwaliteit was. Om deze reden is het logo opnieuw ontworpen.

Nieuwe website

De website van Werkstyle was ook erg verouderd. Het was tijd voor een grondige update. Een simpele maar goede en modern ogende website.

Een plek voor alle projecten

Mij werd gevraagd om een soort portfolio te maken waar alle projecten van Werkstyle bekeken konden worden. Ik heb verschillende categorieën aangemaakt waar deze projecten aan toegevoegd kunnen worden.

Simpel maar goed

Werkstyle wil niet te veel poes pas. Geen bewegende elementen want dat wordt te druk maar gewoon een simpele maar goed functionerende website. 

Simpel maar goed

Met dit idee ben ik begonnen met het bouwen van de site. Werkstyle had geen specifieke eisen kwa kleuren of design dus daarom heb ik er zelf invulling aan gegeven. Werkstyle vond het design meteen mooi, er zijn hier en daar nog wat kleine aanpassingen gemaakt maar Werkstyle was eigenlijk meteen tevreden.

De website

Met de insteek, “simpel maar goed” heb ik de website gemaakt. Aangezien Werkstyle geen specifieke eisen had kwa stijl heb ik zelf een draai aan gegeven. Dit was meteen een schot in de roos!

"Simpel maar goed, dat is wat we willen."

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.