zenz organic hair

"Offline is alles al goed geregeld, nu het online gedeelte nog."

Nieuwe website

Zenz Organic Hair is een prachtige, milieu bewuste kapsalon in Enschede. Ze hadden een hele simpele website wat echt zonde is voor zo’n mooie salon, het was tijd voor iets nieuws!

Een kijkje nemen in de salon

Samen met de dames van Zenz is besproken dat ze het gevoel van de salon terug wilden zien op de website. Alsof je online even een kijkje neemt in de salon.

Online boekingsysteem

Er is van alles te bekijken op de Zenz site maar het belangrijkste is natuurlijk dat mensen een afspraak in plannen. De site is zo gebouwd dat men erg gemakkelijk een afspraak kan maken via het boekingsysteem.

Hoger in Google

Door wat kleine SEO tweaks staat Zenz Organic Hair helemaal bovenaan in Google op relevante zoekwoorden in Enschede.

Het gevoel van de salon

We zijn gestart de 5 belangrijkste kleuren van Zenz. Dit in combinatie met het perfecte lettertype en de mooie foto’s zorgt echt dat men het gevoel van de salon ervaart. De dames van Zenz horen dit dan ook regelmatig van hun klanten

De website

De website van Zenz geeft echt de rust van de salon weer. De dames van Zenz hadden een perfecte video die gebruikt kon worden voor de homepagina. Daarnaast is het aspect van milieubewust knippen en kleuren duidelijk in kaart gebracht.

"Julian heeft echt een dijk van een website voor ons gebouwd!"

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.