over ons

"In een complexe en steeds veranderende digitale wereld is het onze passie om bedrijven te helpen met hun online succes"

Een veranderende online wereld

Met een steeds toenemende complexiteit van platformen zoals Google en Facebook is het erg lastig om te leren hoe je moet adverteren of een goede website bouwt. Heb je het eindelijk onder de knie dan moet je constant op de hoogte blijven van de ontwikkeling en bijsturen waar nodig.

Doe waar je echt goed in bent

Bij Merkbouwer geloven we dat je het beste kunt doen waar je echt goed in bent en dat is ondernemen. Wij helpen je met al je online marketing werkzaamheden zodat jij je 100% kan focussen op je bedrijf en kan doen waar je voor staat. Zo doen wij ook waar we goed in zijn en helpen we elkaar.

We garanderen je succes

Klanttevredenheid is wat we het allerbelangrijkste vinden. We hebben een helder systeem waarmee we met een uitgebreide teststrategie aan kunnen geven of je doelen haalbaar zijn of niet. Op basis daarvan kunnen we je de garantie bieden dat je de doelen gaat behalen.

Waarom merkbouwer

Met het uitbesteden van je marketingactiviteiten aan Merkbouwer weet je een ding zeker, het wordt een succesvol project. Door onze uitgebreide testmethode kunnen we je de garantie geven dat je de gestelde doelen gaat behalen. Daarnaast is jouw website, logo of visitekaartje pas klaar als je 100% tevreden bent.

over Julian

Ik wist van kinds af aan al dat ik wou ondernemen, ik wist alleen nooit precies waar in. Een logisch gevolg was ook om de ondernemersopleiding “Ondernemerschap en Retail Management” te doen, ik merkte meteen al dat ik hier op de goede plek zat.

Hobbymatig is tijdens deze opleiding mijn passie voor webdesign en online marketing ontstaan, ik kwam er na een aantal succesen bij mijn eerste klanten achter dat ik er wel talent voor had. Ik ben dan na mijn opleiding ook meteen voor mezelf begonnen en ik help nu al ruim 2 jaar bedrijven om online succes te behalen.

"Het was mijn doel om het eerste marketing bureau te starten dat resultaat daadwerkelijk kan garanderen"

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.