de yogaschool

"Tijd voor een effectieve online marketing strategie in combinatie met een nieuwe website."

54,2% meer leads

Met de nieuwe website in combinatie met de online marketing werkzaamheden, haalt De Yogaschool 54,2% meer leads binnen.

Plek 1 in Google

De Yogaschool op plek 1 met het belangrijkste zoekwoord: “yoga Enschede”. Zowel in de organische listing als de 3-pack.

Google ads

De google advertenties zijn opnieuw ingericht zodat alleen de mensen die echt interesse hebben op de site belanden en je daardoor niet te veel betaald.

Social media

Door de prachtige videobeelden iets te editen was het mogelijk om een super winstgevende campagne te draaien doormiddel van facebook advertenties.

Opnieuw inrichten van de advertenties

De Yogaschool had al ervaring met online advertenties. Omdat ze niet optimaal presteerden zijn de Facebook en Google ads helemaal opnieuw opgebouwd. Daarnaast is er gekeken naar relevante zoekwoorden om organisch ook beter te scoren.

Een prettige samenwerking!

Julian heeft met veel energie en inzet een zeer goede bijdrage geleverd aan onze nieuwe website en de online marketing werkzaamheden. Julian luistert heel goed naar wat er nodig is en kan zich goed inleven in de situatie. Hij ziet wat er nodig is, en heeft door middel van een uitgebreide testmethode een goede campagne opgezet. De website is een stuk moderner maar ook veel overzichtelijker dan de vorige. We krijgen dan ook veel reacties van onze leden. Julian is integer en een superfijn persoon om mee samen te werken. Professioneel en betrokken.

Ylvy Vaanholt

Docent bij De Yogaschool

Meer weten?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.