Diensten

Zo gaat jouw bedrijf groeien

onze diensten

Alles wat je nodig hebt voor meer online succes

Website Development

Je website of webshop is je online marktkraam. Hier beslissen mensen om tot een actie over te gaan. Wij bouwen jouw unieke website, richten deze in en streven naar de hoogste conversie.

Search Engine Optimization

Door middel van SEO optimalisatie kom je hoger in Google te staan. Hiermee krijg je als het ware "gratis" bezoekers. Op de lange termijn is dit erg interessant en vaak het meest winstgevend.

Google Ads

Bovenaan komen in Google? Door middel van Google Ads bereik je de mensen die al daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw aanbod. Je geeft de klant waar hij naar op zoek is.

Social Media Ads

Social media marketing is erg krachtig met een goede onderliggende strategie. We bepalen de beste combinatie van advertentie en doelgroep voor de meest winstgevende campagne.

Grafisch ontwerp

Een krachtig en succesvol bedrijf heeft een sterke, herkenbare uitstraling nodig. Daarom ontwerpt Merkbouwer indien gewenst ook krachtige logo's & huisstijlen.

Strategie

Om online succes te behalen is het belangrijk om te weten welke kanalen je inzet en welke boodschap je verkondigt. Een goede strategie is de basis van succes.

Meer weten?
+31 6 20881508

Gericht op groei voor jouw bedrijf

Bij Merkbouwer hebben we alle tools in huis die nodig zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Na een analyse te hebben gedaan van de business case, stellen we een strategie op en bepalen we de bijpassende kanalen.

Jouw partner voor online succes