Ons werk

Websites & online marketing

Laatste projecten

Bekijk onze meest recente projecten


Benieuwd naar ons werk? Graag laten we je zien wat voor werk we leveren bij onze klanten. Je vindt onze meest recent gebouwde websites en online marketing cases hier.

De Sport Fabrik

Stan Saunabouw

Goossens Groenlo

Hytres

De Yogaschool

Fit met Elkaar

FysioHP

Ezendam

Snoep Makelaardij

Zenz

Biker Outlet

ATCS

B-wyze

CleanTeeth

Moovd

Nieuwe website

De Sportfabrik

Voor De Sportfabrik hebben we een nieuwe website gebouwd. Er is vooral aandacht besteed om de sfeer van de sportschool zo goed mogelijk weer te geven. Daarnaast lag de focus op het verhogen van de conversie zodat meer mensen een dagpas aanvragen.

350% omzet stijging in 1 jaar

Stan Saunabouw

Voor Stan is er een nieuwe website gebouwd en zijn we gestart met Google Ads & Social media advertenties. Door het goed optimaliseren van deze kanalen is zijn omzet met meer dan 350% gestegen in 1 jaar tijd.

Koppeling voorraad + 300% meer bezoekers

Goossens Groenlo

Voor fietsenwinkel Goossens Groenlo is er een nieuwe website gebouwd waar een koppeling is gemaakt met het voorraadsysteem. Zo worden alle fietsen automatisch op de website geplaatst als deze op voorraad zijn. Daarnaast heeft de website +300% nieuwe organische bezoekers door de structuur van de website.

+ 400% toename organische bzoekers

Hytres

Voor Hytres is de techniek van de webshop verbeterd, is de content verbeterd en hebben we gezorgd voor meer kwalitatieve backlinks. DIt heeft gezorgd voor een toename van 400% in de organische bezoekers binnen 6 maanden tijd.

Nieuwe website

De Yogaschool

Voor De Yogaschool is een mooie nieuwe website gemaakt die voor vele voordelen heeft gezorgd. Mensen kunnen makkelijker navigeren, de website heeft veel meer functionaliten en de conversie is hoger. Daarnaast stijgt De Yogaschool nu jaar op jaar in het ledenaantal door de marketingcampagnes.

Marketing + nieuwe site

Fit Met Elkaar

Fit Met Elkaar heeft door de nieuwe website en het opzetten van alle verschillende kanalen een groei van 1000% gemaakt in omzet, binnen 2 jaar tijd.

Marketing werkzaamheden

FysioHP

FysioHP staat strak op 1 in Enschede en Losser voor de belangrijkste zoekwoorden. Ondanks de grote concurrentie vooral in Enschede, is het door een goede strategie toch mogelijk om bovenaan te komen.

SEO optimalisaties

Ezendam

Door de techniek van de website te verbeteren, meer content toe te voegen en te investeren in linkbuilding, is Ezendam met 300% gestegen in het aantal organische bezoekers.

Nieuwe website

Snoep Makelaardij

Voor Snoep Makelaardij is een nieuwe website gebouwd die het bedrijf beter weergeeft. Daarnaast werkt de navigatie beter en kunnen potentiële klanten makkelijker vinden wat ze nodig hebben.

Nieuwe website

Zenz

Voor Zenz is een prachtige nieuwe website gebouwd in de stijl van de salon. Klanten hebben nu een beter beeld van het bedrijf voor dat ze er zijn geweest. Het resultaat? Loes zit consistent voor 2 maanden vol.

Nieuwe website

Biker Outlet

Voor Biker Outlet (voorheen Converterman). Is een nieuwe website gebouwd. De website was bedoeld om de UX te verbeteren. Het resultaat? Een flinke stijging in organische bezoekers en omzet.

Nieuwe website

ATCS

ATCS wilde graag een nieuwe website die het makkelijk maakt voor klanten om een offerte aan te vragen en die de algehele UX verbeterd. Dit is gerealiseerd met duidelijk, nieuw design dat is gericht op conversie en gebruikerservaring.

Jouw partner voor online succes