Over ons

Online succes voor jouw merk

MERKBOUWER​

Doen waar je als ondernemer goed in bent

Bij Merkbouwer geloven we dat je het beste kunt doen waar je echt goed in bent en dat is ondernemen. Wij helpen je met al je online marketing werkzaamheden zodat jij je 100% kan focussen op je bedrijf en kan doen waar je voor staat. Zo doen wij ook waar we goed in zijn en helpen we elkaar.

WAAROM MERKBOUWER​

Wij weten wat we doen.

Met het uitbesteden van je marketingactiviteiten aan Merkbouwer weet je één ding zeker, het wordt een succesvol project.

Door onze uitgebreide testmethode kunnen we je de garantie geven dat je de gestelde doelen gaat behalen. Daarnaast is jouw website, logo of visitekaartje pas klaar als je 100% tevreden bent.

50+
Bedrijven geholpen met online groei
UITSTEKEND
11 recensies op
anita brouwers
anita brouwers
2023-09-19
Julian heeft een top site voor mij gebouwd.( denkt echt mee) Prima service reageert snel op vragen en brengt dan meteen veranderingen aan mocht dit nodig zijn. 👍🏻
Ik Zelf
Ik Zelf
2023-08-29
Julian heeft me heel goed geholpen om een mooie site te bouwen. Vriendelijk en netjes en hij heeft veel moeite voor me gedaan. Ik ben heel blij met het eind resultaat. Super bedankt. Mvg Rein Prins
Finn Harten
Finn Harten
2021-06-14
No-nonsens bedrijf met een professionele aanpak en een scala aan vaardigheden!
Gerwin Overdevest
Gerwin Overdevest
2021-06-14
Dankjewel Julian! Je creativiteit en je oog voor detail overtrof mijn verwachting. Zo bijzonder om te zien hoe je mijn verhaal en mijn wensen tot uitdrukking hebt weten te brengen in het eindresultaat. Je no nonsens mentaliteit heldere communicatie en de snelheid waarmee je zaken weer te realiseren maakt dat ik in vol vertrouwen een volgende keer weer bij je aanklop. Nogmaals dank!
Jeroen
Jeroen
2021-06-14
Ervaren website bouwer, professioneel en erg behulpzaam. Neemt de zorgen uit handen voor je webshop / website.
Zenz Organic Hair
Zenz Organic Hair
2021-06-10
Julian heeft voor ons een dijk van een website gebouwd. Hij wist eigenlijk al wat onze hulpvraag was voordat we die zelf konden bedenken en ging vlot aan de slag. We hebben enkele ideeën aangedragen zodat hij een idee had van wat we wilden en hij kwam al gauw met een eerste opzet. Deze was gelijk spot on, Julian heeft veel gevoel voor sfeer en vormgeving. Tijdens het bouwen van de website checkt hij regelmatig of alles nog naar wens gaat en hoort hij graag of iets anders moet. De website draait stabiel en we krijgen er veel complimenten over van onze klanten, daarnaast scoren we erg goed op relevante zoekwoorden in Google!
Scroll naar boven

Jouw partner voor online succes